ola bon dia
Door: michiel
Blijf op de hoogte en volg michiel
12 Januari 2008 | Mozambique, Maputo
gisteren maputo verkend best leuk best gevaarlijk.heb het kantoor van jaude bezocht maar daar blijke ze niet meer te zitten lukt ook niet om contackt met ze te krijgen.verder breng ik mijn tyd op het vliegveld door wat eigenlijk niks opleverd.ga straks nog een poging wagen.en dan maar wat kleren en tandpasta kopen.verder ben ik nu bezig met een plan voor het geval ik helemaal geen rugzak meer krijg.gisteren met een aantal backpackers een mozam maaltijdje gegeten best oke varkenspoot met haar en bonen en kokos rijst jo jo.heb gisteren ookmet een paar lokols wat m2 biertjes gedronken dat was heel grapig.onderweg naar het vliefveld in een township nog een dode zien liggen.verder heb ik nog niet veel beleefd.ik zou zeggen de groetjes en tot snel michiel
12 Januari 2008 - 10:16
Joost:
Hoi Michiel,
Het is me allemaal wat zeg!
Ik ben in ieder geval blij dat je bent aangekomen en een bericht hebt geschreven.
Nu maar hopen dat jouw rugzak alsnog aankomt en dat je kunt gaan doen wat je wilde.
Ik kan het me niet niet voorstellen maar het moet toch zeker veel indruk maken zo'n ander werelddeel en andere cultuur.
Ik hoop snel weer op een vervolgbericht van jou en verder pas goed op jezelf en uiteraard veel plezier en succes!!!!
groeten,
Joost -
12 Januari 2008 - 10:42
Joyce:
He leukje,
Gelukkig kun je nog steeds een beetje lachen ondanks alle ellende. Ben blij dat jij (na 2 dagen en zonder bagage) veilig in Maputo bent aangekomen. Hou je taai!!!
Dikke knuffel,
Joyce -
12 Januari 2008 - 11:38
Marleen En Ad:
Hoi Michiel,
Wat een toestanden zeg.
Maar wij zijn blij te horen dat je in Maputo bent aangekomen.
Nu maar hopen dat je rugzak ook die kant uitkomt.
Heb je een telefoonnummer van die organisatie hier in Nederland? Miscchien kan je die bellen. (via skype)
Take care!!! En laat snel weer wat horen.
Dikke knuffel van Ad en Marleen.
Ps. Als ik iets voor je kan doen mail me dan even:-) -
12 Januari 2008 - 14:10
Jeroen:
Ha Michiel, dat zijn geen grappen! Ik heb je vanmorgen ook ge-smst (ik had jouw bericht nog niet gekregen, dus dat werkt blijkbaar ook nog niet).
He geniet van je reis ondanks alles, maak er wat moois van! I.i.g. leuk dat je al wat mensen hebt ontmoet!
En bedenk: een Bernard heeft eigenlijk maar één ding nodig en dat is z'n vaatje soms ook in je rugzak?)!
Groeten! Jeroen -
12 Januari 2008 - 16:18
A&A:
Hé jochie, heb je net ook al terug gemaild. Ik hoop voor jou dat je snel iets hoort c.q. ziet van je bagage.
Volgens ons heb je al heel wat beleefd ..... een reis met omzwervingen en dan pas in Maputo aankomen, lijkt al weer lang geleden dat wij samen op Schiphol waren.
Houd de moed erin, let heel goed op jezelf én laat weer snel wat van je horen.
Succes met alles, vaya con Dios
Liefs en dikke kus X van mij (Moeko)
Groeten en moed toegewenst van Adri -
12 Januari 2008 - 17:08
Kalijn:
Ha die broer van me,
We zijn erg blij iets van je te horen en hopen dat jij ook snel iets van je bagage krijgt te horen. Jou kennende had je toch niet veel bagage en hopelijk zaten er geen belangrijke dingen in. Als ik voor je kan bellen met de airline of iets dergelijks dan hoor ik het wel. Verder lezen we al dat je gewoon je gangetje gaat. Nou Michiel, doe het rustig aan, vertrouw niet iedereen en laat snel weer iets van je horen.
Liefs Karlijn, Rachad en Asiya
-xxx- -
12 Januari 2008 - 19:50
Jules:
Nou jongen hou je kop erbij en laat je niet gek maken.ik zou toch contackt opnemen met de NL ambasade, voor de zekerheid en eventueel advies.
Veder veel sterkte Jules. -
13 Januari 2008 - 12:32
Filo:
Nauwwwwwwwwww.
Wat gebeurd???
Sanka,dat is wat.
Wat een avondtuur.
Maar hoe bedoeld je alles is kwijt?en je paspoort dan?
Jongen zorg dat het goed afloopt.
En veel sterkte
En veel succes verder!
Groetjes Filo (ariba ariba) -
13 Januari 2008 - 12:35
Filo:
Sanka ik hoor nog van je.
Laat me weten hoe het is verder gegaan? -
13 Januari 2008 - 13:44
Oma:
Hallo Michiel,
Ik ben blij dat je op de plaats van bestemming bent gekomen.
Ik hoop dat je op de juiste plek bent.
Veel succes met je werk, maar doe vooral voorzichtig.
Zeer veel liefs en een dikke kus van oma. -
13 Januari 2008 - 23:03
Marie-José:
Hallo Michiel,
Bedankt voor de post!
Hier is iemand die het óók al vervelend vindt dat je je rugzak nog niet hebt. Probeer de moed erin te houden, Michiel! Je had het over best gevaarlijke plaatsen: ga er niet terug en probeer andere gevaarlijke plaatsen te vermijden.Pas goed op jezelf! Verder nog een hele goeie tijd daar!Kus,Marie-José.