en nu aftelen!!!
Door: michiel
Blijf op de hoogte en volg michiel
11 December 2007 | Nederland, Nijmegen
hallo allemaal het komt nu heel dicht bij mijn vertrek richting mozambique!!!.zo als jullie weten zou ik in het bazaruto national park een kleine eilande groep aan de oost kust van mozambique 700 km van maputo.gaan deel nemen aan een international vrijwillegers projeckt.
zou daar met 20 man een week gaan bomen planten en we zouden mekaar en de lokols daar gaan onderwijzen.helaas is het contackt tussen ajude en het park niet dat je zecht lekker wakker.dus het projeckt gaat niet door wat ik echt heel erg jammer vind.daar is niks aan te doen wel heeft ajude een vervangent projeckt aangeboden maar dat licht tog zeker 2200 km van maputo af en is over de weg zeker niet binnen 4a5 dagen te berijken.dus jullie begrijpen wel dat ik dat niet zo zie zitten.ben deze laatste twee weken op zoek gegaan naar een ander projeckt.kan met een beetje geluk een week in het national park banhije werken dat licht in de buurt van chokwe.ik hou jullie op de hoogte.verder heb ik nog wat tips gekregen waar ik heel blij mee ben.ga zeker bij twee weeshuizen opbezoek
kijken of ik daar me nog een beetje nutig kan gaan maken.maar dat zien we daar te pleken wel.het blijft afrika dus alles gaat anders langzamer en niet hoe wij gewend zijn.hoop wel dat het een leuke en interesante tijd wordt in mozambique.ga jullie zekker weten op de hoogte houden van alles!!!
12 December 2007 - 07:26
Joost:
Hoi Michiel,
Klinkt allemaal erg spannend! Het zal zeker een mooie ervaring worden om mee te maken.
Veel succes en groeten van de zuidpunt van Nederland -
12 December 2007 - 10:45
Marleen:
Hoi Michiel,
Het aftellen is begonnen. Spannend. Ik ga je zeker volgen.
Zie je nog voor je vertrekt!
Groeten Ad en Marleen -
12 December 2007 - 22:33
Filo:
Hey Ariba,
Wat mooi dat je binnen kort vertrekt.
Ik vraag me af of je me niet mee willen nemen.
Dan kan ik ook ervaring en genieten van Mozambique.
Maar alvast wens ik je een goede reis en veel plezier,en je ogen vol kijken.
Oke de groeten Sanka. -
13 December 2007 - 07:37
M@ms:
Zo zoon, nu gaat het dan bijna beginnen. Succes met de voorbereidingen en ik zie je nog voor je vertrek.
XXX AM XXX -
13 December 2007 - 09:16
Tom:
Super tof die reis! Heel veel succes en plezier. Ik ga je zeker volgen. -
13 December 2007 - 10:45
Joyce:
He leukerd,
Een eerste begin voor al je spannende berichten is gemaakt. Super!! Nog even een aantal weekjes genieten van de Nederlandse kou en dan mag je ook het geweldige Afrika een beetje verder ontdekken. Ik ben heel benieuwd, maar zal je wel gaan missen.
Dikke kus -
13 December 2007 - 16:32
Stijn En Wouter:
Ha Stormpie,
Wij wensen jou eeen behouden vaart. Hou de benen op de weg dan kom je van A naar B en van B naar A. Namens de klusbus de hartelijke groeten.
.....en je weet waar gehakt, wordt vallen spaanders.
Jos en Jos die wel wakker zijn!!!! -
14 December 2007 - 13:10
Jeroen:
Ha Michiel, zoals het een echte Sint Bernard betaamt: de wereld ontdekken en meer leefbaar maken, met een vaatje rum om je nek! Nunc est bibendum! En goede reis natuurlijk (maar eerst nog een borreltje...)!
Groeten, Jeroen -
15 December 2007 - 12:31
Marleen:
Hee halloo
Jammer dat het bomen planten niet door gaat!! Maar volgens mij komt het wel goed met je!!
Wel raar dat je straks maar 1 land van me vandaan bent... maar wat hier
eigenlijk toch ook wel weer heel ver weg is.
Super veel plezier, ik ga je verhalen zeker volgen en maak maar veel mooie foto's!
Liefs Marleen -
22 December 2007 - 21:40
Marie-José:
Lieve Michiel,
Jammer dat je plannen zoals je die hebt bedacht niet door kunnen gaan. Maar iemand zoals jij laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Avontuurlijk als je bent zoek je meteen naar iets anders dat hopelijk wel lukt.Ik ben ben benieuwd wat het gaat worden...Ik heb er wel vertrouwen in. Kus van Marie-José. -
03 Januari 2008 - 21:45
Marie-José:
Fijn dat je reis door gaat, ook al weet je niet zo precies hoe, en wat er gaat gebeuren in dat verre land.
Goed dat je dit zo aan durft! Je leert er vast een hoop van en het zal ook meestal wel leuk zijn.
Veel succes met je werkzaamheden en natuurlijk ook: veel plezier in Mozambique! Marie-José.xxx